tisdag 12 november 2013

Biltemajul

Najtråden till min krans sprang vi in lite fort på Biltema och köpte igår. Jag kunde ju bara inte låta bli att spana in deras julgrejer lite så oxå...

Så dom här fick följa med hem :)
 En trippelskål som jag ska ha olika julgodis i :)

Blomdekorationer

4 kommentarer:

  1. Skålarna var ju jättefina =D

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag heter Louise och driver bloggforumet www.bloggande.ifokus.se/ som har omkring 1583 medlemmar. I december kommer jag dels att dra igång en liten artikelserie med en artikel varje advent, men också intervjua bloggare som bloggar om just julen under hela december månad.

    Jag undrar helt enkelt om du är intresserad av att bli länkad? Du kan välja mellan att bli länkad i ett adventsinlägg (kort sagt en länkning med några ord om din blogg, däremot får du inte chans att berätta om din blogg eller få några frågor) eller bli intervjuad. Då får du mer frågor om hur du tycker en bra julblogg ska vara, varför du driver just en julblogg osv...

    Jag kommer ställa frågor till bloggarna, mejlar över dem till bloggaren som sedan mejlar tillbaka med svaren, och helst några bilder (om bloggaren gillar att fotografera - annars tar jag gärna en bild på headern så inte artikeln ska bli helt bildlös).

    Det är första året vi drar igång något liknande, men jag hoppas att det kommer bli en succé. Det hjälper dels mitt forum att få mer publicitet genom din länkning, men chansen att nya bloggare hittar till din blogg ökar också rejält.

    Mitt enda krav är att du ska länka tillbaka till artikeln och tipsa om forumet och artikeln om din blogg tydligt i ett eget inlägg på din blogg!

    /Louise, alias "monstermash" på iFokus.
    Svara gärna på kommentaren via min blogg, oavsett om du inte är intresserad eller inte så jag har koll och inte missar ev. intresse. Ber om ursäkt om du uppfattar detta som reklam.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har skickat ett meddelande till dig! Eller ja, jag tror det iallafall ;)

      Radera